zaterdag 22 maart 2014

Me&More gaat met jou op weg naar een rijker en zinvoller leven


Wie ooit seminars van Inge Rock heeft gevolgd of haar boek Je wordt wat je denkt heeft gelezen, weet dat cursisten overal te lande zich nadien kunnen verenigen in MASTER MINDS.

Een Master Mind verenigt gelijkgestemde zielen die meer uit hun leven willen halen, die doelen willen stellen en uit hun comfortzone willen treden. Ze streven samen naar persoonlijke groei en willen die stappen zetten die nodig zijn om te bereiken wat we willen in het leven.


Zelf deed ik fantastische ervaringen op in de Master Mind-groep van Ann Rasschaert.

De Master Mind-ontmoetingen met Ann als bekwame en charmante coach zijn niet alleen een ontdekkingstocht naar jezelf, maar ook een rijke, bijwijlen emotionele en ontroerende wandeling naar de zieleroerselen van anderen. Die anderen zijn mensen die eerst vreemden voor je zijn, maar die je snel veel beter leert kennen, begrijpen en waarderen. 

Je leert er ontdekken dat gebeurtenissen uit het verleden een zeer grote rol blijven spelen in je manier van denken, voelen en zijn. Dankzij de Master Mind kunnen deze omgepoold worden naar positieve overtuigingen. Eens je die stap hebt gezet, open je de deur naar persoonlijke groei en een rijker en gelukkiger leven.

Me&More is de nieuwe website van Ann. Het is een pareltje. Surf naar
www.me-more.be en kom er alles te weten over nieuwe master mind-sessies, coaching, training, workshops over persoonlijke ontwikkeling, motivatie en nog veel meer. 

Ontdek er wat Ann voor jou kan betekenen om je leven op een hoger niveau te tillen en het heft in eigen handen te nemen.

Doe het en onderneem actie... Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten