vrijdag 11 april 2014

In 7 lessen naar een fantastisch leven - Deel 2

In deel 2 van  'In 7 lessen naar een fantastisch leven' hebben we het over weten wat je wilt.

Veel mensen hebben vage dromen over wat ze nu precies willen bereiken in hun leven. Hoe zou het zijn om veel geld te hebben? Hoe zijn het zijn om een winstgevende internet business te hebben en van thuis
uit te kunnen werken?  We willen allemaal 'gelukkig' en 'rijk' zijn... Maar wat betekent dit nu precies?
De kracht in jezelf ligt verscholen in je onderbewustzijn dat je alles in het leven kan schenken wat je maar wenst... Je moet het alleen helder en duidelijk kunnen vragen. Simpelweg vragen om 'rijk' of 'gelukkig' te zijn, begrijpt je onderbewustzijn niet.


Daarom moet je jezelf heldere en duidelijke doelen stellen, die visualiseren ALSOF je ze bereikt hebt endit gevoel in innerlijke beelden overbrengen op je onderbewustzijn. Dit kan je alleen maar doen in een ontspannen of meditatieve toestand.

Stel je niet tot doel om 'rijk te zijn'maar wel om bv. 10.000 euro per maand te verdienen. Stel je niet tot doel om 'gelukkig te zijn', maar wel om de partner van je leven te vinden waarmee je een gelukkig leven en gezin kan opbouwen. ZIE jezelf als rijk, succesvol en gelukkig in de beelden voor je geestesoog en je onderbewustzijn zal reageren op deze beelden en ze realiteit laten worden in je leven.
Wees daarom zo SPECIFIEK mogelijk en weet dat je GEVOEL  de toetssteen is waar je onderbewustzijn op reageert.


Regel 2 van een fantastisch leven: 
Weet wat je wilt en specifieer het in heldere en duidelijke DOELEN.


En... Om een fantastisch leven te leiden hoef je echt niet 'super rijk' te zijn en miljoenen euro te verdienen. Daar gaat het eigenlijk allemaal niet om. Kan je dit bereiken, des te beter, maar het is geen absolute noodzaak om gelukkig te zijn.

GELD hebben, betekent vrijheid en doen waar je echt zin in hebt. Het betekent ook om het VERSCHIL te kunnen maken in het leven van anderen, net omdat geld je die vrijheid kan bezorgen om ook een meerwaarde voor anderen te betekenen.

Elke dag wakker te kunnen worden met het onbeschrijflijk gevoel VRIJ te zijn om je dag te kunnen inkleden zoals je dat zelf wenst. Kortom ... Om het leven van  je DROMEN te kunnen leiden.

Dit kan je allemaal bereiken als je 3 dingen doet:

  1. Schrijf je doelen zo specifiek mogelijk op.
  2. Visualiseer je doelen ALSOF ze al bereikt zijn.
  3. Neem geïnspireerde actie in lijn met je doelen door je intuïtie en je innerlijke stem te volgen.
Dit en dit alleen is de manier waarop je gebruik zal leren maken van de krachten van je onderbewustzijn. En pas dan kan de Wet van Aantrekking zijn fantastisch werk doen in je leven.
Begin er vandaag nog mee om een paar ogenblikken uit te trekken om je het leven van je dromen voor te stellen.

Stel jezelf hierbij de volgende vragen:

  • Waar wil ik leven?
  • Welk werk wil ik doen?
  • Met wie wil ik mijn leven doorbrengen?
  • Wat is het belangrijkst in mijn leven?
  • Hoe zou ik mij voelen als ik het leven van mijn dromen zou leiden?
Je zal spoedig merken dat datgene wat je je verbeeldt, snel de neiging zal krijgen om werkelijkheid in je leven te worden.

Lees nog meer over je eigen 'fantastisch leven' op www.thebiglife.com.


Wil je iets kwijt over dit artikel? Laat dan uw mening achter door onderaan op 'Link naar dit bericht' te klikken. Ik kijk al uit naar je reactie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten