woensdag 18 december 2013

De fascinerende leer van Deepak Chopra

Deepak Chopra is een van de bekendste en invloedrijkste spirituele leraars van deze 21ste eeuw. Hij is auteur van diverse wereldwijde bestsellers en zijn seminars en workshops worden bijgewoond door duizenden mensen van alle mogelijke nationaliteiten.


Wat maakt Deepak Chopra nu zo bijzonder en waarom worden zijn boeken door miljoenen mensen gelezen? Ik laat je kort met Deepak Chopra  kennismaken zodat je zijn boeiende en levensveranderende wijsheden in je leven kan integreren. Het wordt vast een spiritueel avontuur.



Deepak Chopra werd geboren in 1947 in New Delhi en werd een wereldbekend spiritueel leermeester en oprichter van het Chopra Center for Well Being in Californië. Hij is tevens arts en de auteur van tientallen internationale bestsellers over spiritualiteit, alternatieve geneeskunde, yoga en Ayurveda.

Zijn werken 
Deepak Chopra heeft meer dan 40 boeken geschreven waaronder heel wat internationale bestsellers. The Seven Spiritual Laws of Success staat bekend als zijn belangrijkste werk, naast zijn meer esoterisch gerichte boeken zoals Balance in your life en The Happiness in Yourself en boeken over yoga, Ayurveda en meditatie.


Zijn filosofie

Deepak Chopra gelooft sterk in zijn holistische ideeën over gezondheid en de vereniging van Westerse wetenschappelijke kennis met Oosterse filosofieën en geneeswijzen. De balans tussen geest en lichaam zijn voor hem noodzakelijk voor een gezond, evenwichtig en succesvol leven.


Lees zeker de volgende boeken van Deepak Chopra die in het Nederlands vertaald zijn:

De zeven spirituele wetten van succes
Spirituele oplossingen
Balans in je leven
Waarom God lacht
Volop energie!
Leven in liefde


Je komt meer te weten over Deepak Chopra op zijn website www.chopra.com.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten