donderdag 20 maart 2014

Denk positief en beheers je denken

Mensen die positief denken staan met een beter gevoel in het leven omdat ze daardoor meestal alleen maar goede dingen aantrekken. Ze beschikken over de kracht om beter om te gaan met de uitdagingen van het leven.

 

Positief denken en de kracht van visualisatie

Positief denken kan je helpen om meer geluk en succes in het leven te hebben. Door positief te denken creëer je het nodige zelfvertrouwen en geloof om datgene aan te trekken wat je wilt.

Wanneer je in staat bent om jezelf te visualiseren in een toestand van succes, welstand en geluk, krijg je ook sneller wat je wilt. Vorm jezelf een innerlijk beeld van iemand die doet wat hij wilt en daarin succes heeft.  Het is de bekende Wet van Aantrekking zoals je die beschreven vindt in bestsellers als The Secret, De Kracht van het Nu, The Master Key System, ... Neem dan geïnspireerde actie op basis van die dagelijkse visualisaties en je zal je eigen werkelijkheid creëren.

Positieve mensen zijn ook gelukkiger, zelfs wanneer het even tegenzit en er zich dingen voordoen die ze niet onder controle hebben. Ze verwachten niet alleen succes, maar geloven ook dat ze hun doelen zullen bereiken. Wat er ook gebeurt...

Waarom deel blijven uitmaken van een wereld vol pessimisten?

Het is verschrikkelijk moeilijk om succes te hebben en gelukkig te zijn als je blijft behoren tot de wereld
van de pessimisten en de klagers.  Positief in het leven staan is de noodzakelijke sleutel om een succesvol en gelukkig leven te leiden. Hoe kan je van het leven genieten als je steeds het ergste of het slechtste verwacht? 

Besteed daarom dan ook zo weinig mogelijk tijd aan het lezen van (meestal) negatieve berichten in kranten en tijdschriften of het luisteren of kijken naar (negatieve) media. Neem in plaats daarvan meer tijd om boeken te lezen over persoonlijke groei, te luisteren naar mooie muziek, te wandelen in de natuur, te sporten, gesprekken te voeren met boeiende en positieve mensen, ... Kortom, meer tijd om te werken aan jezelf zodat je de wereld rondom jou beter kan maken door een positief verschil te maken.

Denk positief en beheers je wereld

Het leven zit nu eenmaal vol uitdagingen, maar je hebt meer kans om ze succesvol het hoofd te kunnen bieden als je positief in het leven staat. Stippel zelf je levensweg uit door doelen te stellen en ze stap voor stap te realiseren.

Daarom, denk positief, visualiseer je ideale zelf en onderneem geïnspireerde actie om te bereiken wat je wilt in je leven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten