woensdag 18 december 2013

Spirituele lessen van Deepak Chopra en Wayne Dyer

Deepak Chopra en Wayne Dyer zijn twee van de bekendste en invloedrijkste spirituele leraars van deze 21ste eeuw. Beiden zijn auteurs van diverse wereldwijde bestsellers en hun seminars en workshops worden bijgewoond door duizenden mensen van alle mogelijke nationaliteiten.
Wat maakt beiden nu zo bijzonder en waarom worden hun boeken door miljoenen mensen gelezen?
Ik laat je kort met Deepak Chopra en Wayne Dyer kennismaken zodat je hun boeiende en levensveranderende wijsheden in je leven kan integreren. Het wordt vast een spiritueel avontuur.

Wie is Deepak Chopra?

Deepak Chopra werd geboren in 1947 in New Delhi en werd een wereldbekend spiritueel leermeester en oprichter van het Chopra Center for Well Being in Californië. Hij is tevens arts en de auteur van tientallen internationale bestsellers over spiritualiteit, alternatieve geneeskunde, yoga en Ayurveda. Je komt meer te weten over Deepak Chopra op zijn websitewww.chopra.com.

Zijn werken

Deepak Chopra heeft meer dan 40 boeken geschreven waaronder heel wat internationale bestsellers. The Seven Spiritual Laws of Successstaat bekend als zijn belangrijkste werk, naast zijn meer esoterisch gerichte boeken zoals Balance in your life en The Happiness in Yourselfen boeken over yoga, Ayurveda en meditatie.

Zijn filosofie
Deepak Chopra gelooft sterk in zijn holistische ideeën over gezondheid en de vereniging van Westerse wetenschappelijke kennis met Oosterse filosofieën en geneeswijzen. De balans tussen geest en lichaam zijn voor hem noodzakelijk voor een gezond, evenwichtig en succesvol leven.

Wie is Wayne Dyer?

Schrijver, coach en psychotherapeut Dr. Wayne W. Dyer is een van de meest succesvolle zelfhulpauteurs ter wereld. Hij is wereldbekend om zijn vele boeken die hij geschreven heeft en de vele tv-optredens die hij in binnen- en buitenland heeft. Zijn bekendste werk Niet morgen, maar nuwordt al ruim dertig jaar herdrukt. Alle boeken zijn vertaald in het Nederlands. Meer info krijg je op www.drwaynedyer.com.

Zijn werken

Niet morgen, maar nu is zijn belangrijkste werk. Uit de vele andere bestsellers citeren wij The Power of Intention, Manifest your Destiny, Real Magic  en Change your Thoughts, change your Life.

Zijn filosofie
De filosofie van Wayne Dyer is gebaseerd op de stelling dat je alles kan bereiken in je leven als je het maar echt wilt. Doen wat je graag doet is de sleutel tot succes, geluk en overvloed. Iedereen moet daarom op zoek naar zijn persoonlijk levensdoel om gelukkig te kunnen worden.
Leer Deepak Chopra en Wayne Dyer beter kennen en er zal een boeiende wereld van spiritualiteit, wijsheid, geluk en succes voor je opengaan. veel succes!












Geen opmerkingen:

Een reactie posten