vrijdag 27 december 2013

Robert Anthony toont je de weg naar de vervulling van je wensen

Dr. Robert Anthony is een Amerikaans spiritueel leraar en auteur van wereldwijde bestsellers als Beyond Positive Thinking, Think Big en How to Make the Impossible Possible.

Robert Anthony is tevens auteur van het succesvolle audioprogramma The Secret of Deliberate Creation, dat als zijn versie van The Secret kan beschouwd worden.




Robert Anthony’s drie stappen naar realisatie van je wensen

Je zal nooit een sterk verlangen hebben naar iets wat je onmogelijk kan realiseren. Dat is simpelweg onmogelijk. Een echte wens of verlangen kan immers alleen uit je diepste zelf komen. Daar alleen schuilen je echte verlangens en wensen voor je eigen leven. Die verlangens zijn uniek en zijn voor elk mens op aarde anders.


Wensen op spiritueel, mentaal en lichamelijk vlak

We functioneren gelijktijdig op drie niveau’s: spiritueel, mentaal en lichamelijk. Je wensen manifesteren is een proces dat simultaan op deze drie niveau’s gebeurt.

1. Maak een spirituele ‘blueprint’ in je geest van je toekomstige wens. Bepaal precies wat je WILT. Eens je dit gedaan hebt, bestaat het al op SPIRITUEEL niveau en trekt het die energie aan die nodig is om je wens te realiseren.

2. Schrijf nu je wens of je doel gedetailleerd neer op papier. Eens je dit voor mekaar hebt, is het mentaal in je geest gegrift. Want je kan alleen iets gedetailleerd beschrijven als het al in je hoofd zit.

3. Je hebt nu twee derde van de weg afgelegd. Wat nu nog rest is een visualisatie van je wens of verlangen in je geest. Dit is het laatste maar onmisbare deel in het drieledig proces van manifestatie. Visualiseer dagelijks in een ontspannen toestand je verlangen (doel) ALSOF het al bereikt is: zie het, voel het, hoor het en ruik het en gebruik al je zintuigen in dit beeld.

Geïnspireerde actie ondernemen

Actie ondernemen is de laatste maar belangrijkste stap. Maar doe dit niet zomaar: je moet denken, voelen en handelen in overeenstemming met je spirituele blueprint van je doel dat je dagelijks in je visualisatie in beeld brengt.

Gebruik daarbij NOOIT wilskracht om je wens te manifesteren want dit is gedoemd om te mislukken. Laat het los en pas het proces toe zoals hierboven beschreven. Dit is de ENIGE weg naar succes en naar de manifestatie van je verlangen. Actie is noodzakelijk, maar alleen geïnspireerde actie in de flow van je doel zal tot succes leiden.

Laat geen enkele handeling of actie in je leven daarom gebaseerd zijn op angst, twijfel of gepieker. Neem alleen stapjes naar je doel op een ontspannen en rustige wijze en ga mee met de flow van je leven. Alleen dan zal de Wet van Aantrekking je datgene in je leven geven waar je om vraagt.
Het is eigenlijk zo simpel als dat… Volg dit proces dan ook nauwgezet. Meer hoef je echt niet te doen.


Wil je meer te weten komen over de boeken en principes van dr. Robert Anthony? Surf dan naar:

www.newlifelessons.com
www.thesecretofdeliberatecreation.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten