maandag 16 juni 2014

De energie die alles creëert

'Een gebrek aan tijd is niet jouw probleem. Een gebrek aan geld is niet jouw probleem. Een gebrek aan connectie met de universele energiebron dat alles creëert, is de kern van alle gebrek dat je ervaart.' - Esther and Jerry Hicks uit 'Money and the Law of Attraction'.


Dit plaatst alles in perspectief, niet? Voel je op dit moment ergens 'gebrek' in je leven? Weet dan dat het je 'gebrek aan connectie met de universele energiebron' is, dat aan de basis ligt van dit probleem.

Wat is dit dan: 'de energie die alles creëert'? 
Het is diezelfde kracht die je hartslag regelt, je haar laat groeien en je voedsel helpt verteren, maar ook de kracht die nieuwe sterren creëert en het universum doet uitbreiden.
Het is de kracht van de universele energiebron van waaruit alles bestaat en alles leeft. Gelovigen als mezelf noemen het 'God', anderen noemen het de kosmos, het universum, de levensbron,...

Elk probleem dat je ervaart in je leven heeft dus eigenlijk niets te maken met de slechte economische toestand, moeilijke kinderjaren, toevallig ongeluk of wat dan ook. Maar heeft ALLES te maken met JEZELF en je gebrek aan verbinding met je Hogere Zelf, God of hoe je het zelf ook wilt noemen.

Hoe sterk ben jij verbonden met de universele krachtbron? Wat kan je doen om die connectie sterker te maken? 

Belangrijke levensvragen waarop je een antwoord moet vinden om het beste uit jezelf en je leven te halen. Deze spirituele boeken zullen je zeker helpen om het antwoord te vinden:


  • De kracht van het NU van Eckhart Tolle
  • Vraag en het wordt gegeven van Esther en Jerry Hicks
  • Je Ongekende Vermogens van Anthony Robbins
  • The Secret van Rhonda Byrne
  • De Twaalf Poorten naar de Ziel van Dan Millman

... en nog vele andere prachtige boeken waarvan je de recensies kan lezen in mijn blog.


Wil je iets kwijt over dit artikel? Laat dan uw mening achter door onderaan op 'Link naar dit bericht' te klikken. Ik kijk al uit naar je reactie.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten