maandag 11 augustus 2014

Leven is groeien: 1 grote waarheid

Wil je weten wat die ene grote WAARHEID is in dit leven? Lees dan dit spiritueel tekstje van 'Leven is groeien' dat gebaseerd is op een quote van Paulo Coelho, de wereldberoemde Braziliaanse auteur van tal van schitterende spirituele boeken.
Er is één grote waarheid op deze planeet: wie je ook bent of wat je ook doet, wanneer je iets ECHT wilt, zullen alle krachten in het universum je helpen om het te bereiken. Omdat dit verlangen vibreert met je zielstoestand en het je missie is op aarde. - Paulo Coelho uit De Alchemist.

Deze waarheid is de essentie van De Alchemist, de bestseller waarmee auteur Paula Coelho wereldbekend is geworden. Dit thema is trouwens ook de rode draad in al zijn andere boeken: als je een diep verlangen hebt, iets wat je met heel je hart en ziel wenst, zal het universum jou als het ware 'gebruiken' om het te verwerkelijken.

Sluit hierbij wel alle misverstanden uit: het gaat hier niet om iets wat je wenst om indruk op anderen te maken of omdat anderen het jou verteld hebben. Het gaat uitsluitend om een VERLANGEN dat uit het diepst van je hart en ziel komt en dat je met volle overtuiging in beweging kan zetten om het te bereiken.

Wanneer dit onblusbaar verlangen door je heen stroomt, ontspan dan en laat het los. Weet dan dat onbewuste krachten jou tot de juiste geïnspireerde actie, tot de juiste mensen en tot de juiste plaatsen zullen leiden. Je bent dan op het juiste pad om je doel te realiseren.


Als je het kan DROMEN, kan je het ook BEREIKEN.

Welk VERLANGEN heb jij? En... waarop wacht je dan?



Wil je iets kwijt over dit artikel? Laat dan uw mening achter door onderaan op 'Link naar dit bericht' te klikken. Ik kijk al uit naar je reactie.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten